Ticket Order Details

Alle info rond specifieke tickets en orders

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle handelingen die met ticketverkoop te maken hebben worden gelogd. Dit loggen gebeurt op twee niveaus - order niveau en ticket niveau. Per niveau wordt de datum en het tijdstip per handeling weergegeven, de status van het ticket en wie verantwoordelijk is voor de handeling.

Tickets in order

De ticket order is terug te vinden per contact bovenaan de pagina bij het tabblad 'Orders'. Anders vind je de order via Tickets - Orders of Ticket Management. Als je op het blauwe ordernummer doorklikt, kom je in de order details.

Download e-tickets / door tickets

Wanneer een bezoeker de tickets zijn kwijtgeraakt of de e-mail met ticketlink heeft verwijderd, heb je de mogelijkheid om de tickets te downloaden als PDF en nogmaals op te sturen. Klik bij Tickets - Tickets Management op het ordernummer van een ticket. Het downloaden kan zowel in het A4 (e -ticket) als Ski (door) formaat.

Klik op Resend ticketlink en de ticketlink wordt nogmaals naar het e-mail adres van de bezoeker verzonden. De bezoeker kan via de link in de mail zijn ticket opnieuw downloaden.

NOTE: Controleer of een correct email adres is ingevuld. Het gebeurt geregeld dat klanten met een oud of onjuist e-mailadres in de database staan. Dit zie je door op het contact naam te klikken.

Deze knop is alleen zichtbaar voor tickets verkocht via door sales. Tickets kunnen hiermee opnieuw als deurticket worden uitgeprint, bijvoorbeeld als er de eerste keer iets mis is gegaan met printen.

Transactions on order

Per order kunnen er meerdere transacties worden uitgevoerd. Primair is dat de ticket koper die de tickets afrekent. Op dit tabblad zie je welke betaalmethode er is gebruikt en of dit is gelukt. Als tickets worden gerefund zie je dat ook terug per order.

Ticket details

Op de Ticket Details pagina vind je meer informatie over een ticket, zoals de status van het ticket, de historie en welke actie door wie is uitgevoerd en eventuele opmerkingen.

Om de Ticket Details te bekijken ga je naar Tickets - Ticket Management of de naar de Ticket Order Details vanuit de Tickets - Ordes en klik je op de Status (SOLD, REFUNDED, RESERVED, AVAILABLE) van het ticket in het blauw.