Compleet overzicht per evenement

Summary & back-up

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle informatie die in Stager is ingevuld bij een bepaald evenement verschijnt bij Event - Summary.

De Summary wordt 2 uur voor aanvang van een event naar het e-mail adres gestuurd dat is opgegeven bij Summary recipient email address in Settings - Planning - Planning defaults. We raden aan dit overzicht uit te printen. In geval van nood, zoals een complete internet crash, kan vanaf de papieren versie de productie worden doorgezet. Ook in gevallen van minder nood is het summary handig om als productieoverzicht te gebruiken.

Waarschijnlijk is niet alle informatie die is opgenomen in Summary voor iedereen relevant. Daarom staat naast elk kopje een pijltje. Als je op dit pijltje klikt, wordt bijbehorende sectie ingeklapt of juist uitgevouwen. Hiermee scherm je gegevens af tijdens het printen.

Als je een overzicht hebt gemaakt met de relevante info, klik je rechtsboven op Print. Er komt een afdrukvoorbeeld die is ontworpen om uit te printen.