Contact account
Persoonlijke gegevens en opt-ins beheren

Als ticket koper interesses en voorkeuren aangeven

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle ticket kopers kunnen met een Contact account, wanneer ingelogd in hun account, zelf hun voorkeuren beheren via de tabs Interesses en Persoonlijke gegevens.

Interesses

Interesses in het ticketshop login komen overeen met de Customer Interests waarmee evenementen worden gecategoriseerd in Settings - Marketing. Via de Interests koppelen we het publiek aan de evenementen. Je hebt een evenement waarbij je Customer Interest "Rock" hebt meegegeven en je hebt contacten die de Customer Interest "Rock" hebben.

Bezoekers kunnen zelf hun interesses aanpassen als zij inloggen in de ticketshop en Stager denkt mee. Wanneer een bezoeker een ticket koopt van een evenement dat als "Rock" is aangevinkt, dan worden automatisch de interesses van die persoon ge-update in Contacts.

Inschrijvingen

Tijdens het registratieproces kun je ticket kopers extra vragen stellen en opties voorleggen, bijv. Schrijf me in voor de maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt vervolgens via het Marketing - Contacts - Search Audiences alle bezoekers zoeken die een bepaalde opt-in hebben aangevinkt. Bezoekers kunnen via hun ticketshop login zelf hun opt-ins in- en uitschakelen in het tab Persoonlijke gegevens onder het kopje Inschrijvingen. Lees hier meer over opt-ins

NOTE: Het is niet mogelijk om als organisator bepaalde opt-ins aan- of uit te vinken bij contacten. Het is aan de bezoekers zelf om deze inschrijvingen te beheren via de ticketshop login.