FAQ & Best practices
Marketing
Hoe koppel je een contact in Stager aan een contact account?
Hoe koppel je een contact in Stager aan een contact account?

Zorg dat medewerkers en members die in de ticketshop zijn ingelogd de juiste info kunnen zien

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je wilt dat medewerkers zichzelf inroosteren voor diensten of hun beschikbaarheid opgeven. Of je wilt dat een groep VIPS gratis tickets of tickets met korting mogen aanschaffen via Memberships. In beide gevallen doen bezoekers dit via een visitor account, dat zij bereiken door in te loggen via de ticketshop. De medewerkers en VIPS kun je al in Contacts importeren in de Stager Backstage en hen de juiste functies of memberships meegeven. Daarna maken de contacten via de ticketshop een persoonlijk account en wachtwoord aan en koppelt Stager het contact op basis van het e-mailadres.

NOTE: Dit is alleen nodig voor medewerkers of contacten met een Membership.

• Ga naar https://organisatie.stager.nl/web/tickets/register. (Vul bij "organisatie" de naam van eigen organisatie in).

• Vul je persoonlijke gegevens in en gebruik het e-mailadres waarop je deze email hebt ontvangen. Op basis van dit e-mailadres wordt je account gekoppeld. (BELANGRIJK!). Klik op 'bewaar' of 'save'.

• Je ontvangt op het opgegeven e-mailadres een mail van Stager met het verzoek een account aan te maken.

• Klik op de knop / link in de mail om het adres te verifiëren en een wachtwoord in te voeren.

• Vervolgens krijg je toegang tot je persoonlijke account om met een membership gratis kaartjes en kaartjes met korting verkrijgen via deze login. of  te kopen en personeelsdiensten te nemen. Ook kun je hier je visitor interests en je inschrijving op nieuwsbrieven beheren. Als je over een lidmaatschap beschikt, dan kun je ook gratis kaartjes en kaartjes met ledenkorting verkrijgen via deze login.

Als dit niet meteen lukt, klik op “Wachtwoord vergeten?” op de login pagina (https://organisatie.stager.nl/web/tickets/login) om opnieuw een wachtwoord aan te maken. (Vul bij "organisatie" de naam van eigen organisatie in).