Planning defaults

Standaardinstellingen voor nieuwe events en je calendar display mode

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een aantal instellingen kunnen als standaard worden ingesteld, deze gelden voor elk event in jouw Stager omgeving. Via Settings - Planning - Planning defaults stel je een deel in.

Event Creation

Bij het aanmaken van een event in Events - Main is het verplicht om een locatie en Program start en end in te vullen. Production start en Doors open zijn optioneel en in dit scherm kies je ervoor deze wel/niet te tonen.

Als laatst vul je de Summary recipient in. Twee uur voordat een event begint wordt er een overzicht van dat event gemaild naar het opgegeven mailadres. In de samenvatting zie je de belangrijkste punten van dat event handig in een printoverzicht.