Instellingen Boca printer (Windows)

Zo installeer je de Boca printer

Meer dan een week geleden bijgewerkt

NOTE: Niet meteen de printer aansluiten, eerst de driver installeren!

Stap 1. Installeer de drivers
Download de drivers van Boca Systems. En run de Windows installer.

Stap 2. Configureer de printer
Sluit nu de printer aan met de USB kabel. De printer wordt door Windows ingesteld. Ga vervolgens naar Settings - Devices - Printers & scanners.

Controleer of de printer “Default” is. Zo niet rechtermuisklik en kies “Set as default”. Klik vervolgens op de juiste printer en kies voor Manage - Printing preferences.

In het volgende venster kies voor Afdrukstand “Liggend”.

Klik vervolgens op “Geavanceerd” en in het volgende scherm kies je bij papierformaat voor "Ski".

Hierna moeten we ook de printereigenschappen aanpassen. Kies de printer en daarna “Printer properties”.

Bij de optie Papierformaat selecteer je “Ski”.

De volgende stap is het correct instellen van de printinstellingen in Google Chrome. Lees hier hoe je dat doet.