Marketing
Event info publiceren
Je Wordpress website koppelen met Stager

Middels de Theater for Wordpress en Stager for Wordpress plug in

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je Stager Awesome gebruikt kan je dit eenvoudig koppelen aan je website met de Wordpress plugin die is ontwikkeld door de heren achter Theater for Wordpress. Just install the plugin with a few clicks en vervolgens kun je alle programma informatie vanuit Stager op je eigen website toveren en je kaartverkoop online zetten.

Stager for Wordpress is een betaalde uitbreiding op de gratis beschikbare "Theater for WordPress" plugin, die door meer dan 300 websites wereldwijd wordt gebruikt. Je kunt de plugin via deze link aanschaffen of neem contact op met de Wordpress wizard die de plugin gemaakt heeft (menno@mennoluitjes.nl).

Ook Jeroen Schmit van Slim & Dapper heeft gebouwd aan de Stager plugin en heeft ruime ervaring met het koppelen van Stager aan websites van event organisatoren.

4.9 out of 5 Stars on Wordpress.org