Marketing
Event info publiceren
Events en shifts in je persoonlijke agenda

Alle info in je agenda met de Agenda feed

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij de agenda feed functionaliteit kunnen medewerkers en bezoekers eenvoudig evenementen en diensten in hun digitale agenda’s importeren.

Het importeren van de agenda
Deze feature is alleen beschikbaar in het Awesome pakket en zorgt ervoor dat je events automatisch kan doorschieten in de online kalenders van de geabonneerden. Het webadres waarop je je op de agenda kunt abonneren is als volgt: https://organisatie.stager.nl/web/calendar.ics. Vervang "organisatie" door de naam van eigen organisatie. Events waarbij Calendar feed is aangevinkt in Publicity komen in de agenda terecht.

Bij elke agenda gaat het installeren net iets anders. Klik op de volgende links voor manuals:

NOTE: Evenementen worden alleen opgenomen in de Agenda feed wanneer de Calendar feed checkbox bij Event - Publicity is aangevinkt. Zo kun je zelf controleren welke agenda informatie je wilt delen.

Importeren van shifts
Alle shifts waarvoor een medewerker via Stager is ingeroosterd, kunnen rechtstreeks in zijn of haar agenda verschijnen. Iedere medewerker heeft een eigen Calendar feed, met alléén zijn/haar diensten. Het webadres waar de agenda-informatie opgehaald kan worden is als volgt:

webcal://organisatie.stager.nl/web{RELATIONID}/shifts.ics?token={UNIQUETOKEN}

Iedere medewerker vindt zijn persoonlijke agenda URL door op het Feed icoontje te klikken op de Shifts pagina van zijn persoonlijke account. (https://organisatie.stager.nl/web/shifts). Deze bevindt zich aan de rechterkant van de pagina ter hoogte van My Shifts.