Stager app
Ticket sales grafieken bekijken in de app

Bekijk je ticket verkopen per evenement of per periode

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De ticket sales voor je events is gestart! De belangrijkste vraag nu is: Hoe gaat het met de verkoop? In de Stager app heb je snel en uitgebreid overzicht van hoe de zaken ervoor staan.

In de app bij Reports - Sales reports vind je de evenementen waarvoor tickets zijn verkocht.

• Selecteer All events
    Een overzicht van alle ticket verkopen in een periode van 7 dagen of 28 dagen.

• Selecteer een evenement uit de lijst
    De lijst toont evenementen die recentelijk hebben plaatsgevonden en in de nabije toekomst plaats vinden.

• Zoek een evenement via Search
    Filter op events uit de lijst of vind events tot 26 maanden terug in het verleden.

Sales grafieken per event

Selecteer in de gele balk of je het aantal verkochte tickets (Tickets) wilt zien of de omzet (Revenue) en bovenaan de grafiek welke tijdsperiode je wilt bekijken, 7 days, 28 days of All (de eerste tot en met de laatste verkoop). Scroll door een periode via de pijltjes onderaan de grafiek.

Tabel onder de grafiek

In de tabel in de linker kolom vind je het aantal verkochte tickets en de gratis uitgegeven tickets in this period - de periode die onder de grafiek staat. Het gaat om zowel online verkochte tickets als tickets die zijn verkocht aan de deur. In de rechterkolom vind je het totaal aantal verkochte of gratis verstrekte tickets tot het einde van de weergegeven periode.

Selecteer een bepaalde dag door op een bar in de grafiek te tappen, bijvoorbeeld 3 april, dan vind je in de linker kolom de aantallen van 3 april en in de rechterkolom het totaal aantal tot en met 3 april. Je weet dat je een bepaalde dag hebt geselecteerd wanneer de bar en de bolletjes in de tabel blauw zijn. Wil je weer terug naar de hele periode? Klik dan in de grafiek naast een bar.

Bovenstaand geldt hetzelfde voor Revenue, alleen zie je dan de omzet in plaats van de aantallen tickets.

Sales per ticket type

Onder deze gele knop vind je een overzicht van de verkopen per ticket type, zowel het aantal tickets dat is verkocht of gratis uitgegeven, als de omzet die dat ticket type heeft opgebracht.

Sales grafieken voor alle events

Heb je meerdere evenementen in de verkoop staan? Dan wil je ook zien hoeveel je per dag, week of maand hebt verkocht. Dat kun je zien bij All events.

De grafieken werken hetzelfde als bij een specifiek event. Swipe met je vinger over de grafiek om een bepaalde dag te selecteren en daar in de tabel de waarden bij te zien.

Bestsellers

De knop Bestsellers toont de de 10 best lopende evenementen in de door jou geselecteerde periode. In het overzicht vind je het aantal verkochte tickets, gratis tickets en de omzet per evenement en kun je door klikken op het Full sales report wat je naar de grafiek van het evenement brengt.

NOTE: Geïmporteerde tickets worden qua aantal opgeteld bij Free tickets. Van een geïmporteerd ticket is de ticketprijs niet bekend en wordt daarom niet meegerekend bij de Revenue