Personal settings

Persoonlijke instellingen van backstage users zoals wachtwoord, gebruikersnaam en kalenderinstellingen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alle Users die via Settings - Account - Users zijn aangemaakt kunnen zelf hun persoonlijke instellingen beheren in de Stager backstage. Door op de eigen naam te klikken in de linker menu balk kom je als gebruiker bij je Personal settings pagina.

Op deze pagina zijn de volgende gegevens te wijzigen:

• Persoonsgegevens en inloggegevens zoals gebruikersnaam, wachtwoord, emailadres en profielfoto.

• Landingspagina - wil je de kalender of wil je liever het Dashboard als homepage van je Stager backstage

• Kalenderinstellingen waarmee je de kalender passend op je scherm kunt krijgen, of uitgeklapt waardoor je veel evenementen per dag kunt zien.