Stager app
Scan insights in de app

Zie direct hoe druk het is aan de deur

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Stager app zie je direct hoeveel tickets er al gescand zijn en wanneer. Zo kan je in de gaten houden wanneer het druk is aan de deur en zie je hoeveel bezoekers er al binnen zijn.

Ga in de app naar Reports - Scan insights en kies het juiste event. Bovenin zie je direct hoeveel tickets er zijn gescand van het totaal en op welk percentage je zit. Daaronder zie je in een staafgrafiek hoeveel scans er per 5 minuten zijn gedaan of switch je naar een view voor de hele loop van het event. Handig als je naderhand wilt kijken wanneer de piekdrukte aan de deur was.

Klik onderaan de pagina voor 'Scans per ticket type' om gedetailleerd te zien hoeveel tickets er verkocht/gescand/gereserveerd (gastenlijst) zijn per ticket type.