Stager app
Personnel overview in de app

Zie direct wie er komen werken per dag

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Stager app onder Personnel zie je per dag een overzicht van alle diensten en wie daarvoor is ingeroosterd. Je ziet dus ook direct welke shifts er nog ingevuld moeten worden.

Ga in de app naar het kopje Personnel je deze opent direct het overzicht van shifts voor 'vandaag'. Bovenaan de lijst zie je eventueel diensten die eindigen op de datum van vandaag, maar die nog horen bij de voorgaande nacht. Een grijs kopje geeft de datumgrens aan waarom de dienst begonnen is.

Klik door op een ingevulde dienst om de contactgegevens van die persoon te zien. Zo kan je iemand direct mailen of bellen.

De gekleurde bolletjes voor een shift komen overeen met de personnel groups die je als organisatie gebruikt. Kies voor de gele cirkel rechts onderin om te filteren per groep, zo zie je alleen shifts van een bepaalde group.