Stager app
Itineraries in de app

Productieoverzichten in de Stager app

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gepubliceerde itineraries zijn terug te vinden in de app. Via het hoofdmenu in de app open je Program. Maak eerst in de Backstage een Program item aan met een gepubliceerde itinerary.

In de app zie je een lijst met aankomende events en je opent het event. Per event staan alle program items van dat event met gepubliceerde itineraries. Klik op het Program item om de gepubliceerde itinerary in te zien.

Lees hier meer over Program items.