Event verplaatsen

Hoe je een event op een andere datum zet

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hebt een event gemaakt, maar nu wil je deze toch naar een andere dag verplaatsen.
Om dit met een paar klikken te regelen, ga je naar de Main tab van het event. Hier klik je rechtsboven op de 'Actions' button en kies je Move event.

Nu selecteer je de nieuwe datum.

Mocht je het evenement een aantal uur willen verplaatsen, kun je dit aangeven bij Move times. Alle tijden kunnen zo ten opzichte van de oude tijden worden vervroegd of verlaat.

Alle data en tijden, van production start tot scantijden, zullen worden meegenomen.
Je kunt zelf kiezen of je ook de ticket sale start, publicatie date en personnel shifts ook wil laten verplaatsen. Deze zijn standaard geselecteerd.

Onderaan druk je vervolgens op Move, en klaar ben je!