FAQ & Best practices
Ticketing
Hoe kan ik gedeelde tickets intrekken?

Een shared ticketlink terugtrekken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een ticket hebt gedeeld, is de QR-code en de barcode van de gedeelde ticket afgeplakt voor jou. Na het delen van de ticket, is het mogelijk om de gedeelde link in te trekken. Hoe gaat dit in zijn werk?

Zoek de ticket download email op in je mailbox en klik op 'Download tickets' om naar de ticket download pagina te gaan. Klik op 'Deel tickets' om een overzicht te krijgen van alle tickets in je bestelling.

Onder het kopje 'Gedeeld' vind je de gedeelde tickets en de mogelijkheid om de gedeelde link weer in te trekken.

Je kunt ook inloggen in je Stager account van de organisator. Via het menu ga je naar 'Mijn tickets'. Daar selecteer je het evenement waarvoor je de tickets hebt gedeeld. Selecteer vervolgens je kaartje in 'Mijn tickets' en selecteer een gedeelde link onder het kopje 'Gedeeld'. Je kiest vervolgens voor 'Trek gedeelde link in'.

Wanneer je een gedeelde link intrekt, dan wordt de eerder gedeelde barcode ongeldig en verdwijnt de sticker die we over de oorspronkelijke barcodes hebben geplakt. Deze kan dus weer gescand worden.