Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag och följer branschens krav och gör vår bästa för att leva upp till kundens högt ställda förväntningar på service. Norm SSF 1015 säger att Anläggarfirman ska motta och bekräfta felanmälan inom 24 timmar sju dagar i veckan.

Kundtjänst

Telefon: 0770 - 112 060
Epost: info@SvenskaAlarm.se
Chatt finner du längst ner till höger på din skärm

Felanmälan

Du kan ringa vår kundtjänst 24 timmar om dygnet alla dagar året runt. Det går bra att göra en felanmälan över telefon och e-post. Vår servicenivå försöker vi hålla så hög som möjligt och uppfyller alltid branschnormerna.

Teknisk support

Vi finns här för dig. Vi har en fantastisk fjärrsupport där vi kopplar upp mot larmsystemet för att analysera kan lösa det flesta tekniska ärenden direkt. Du når oss på telefon, e-post eller chatt vardagar kl 9-18.

Ekonomi support

Fakturafrågor och övriga administrativa frågor besvaras vardagar kl 9-18. Har du en fråga om betalning kan du läsa mer här. Du når oss på telefon, e-post eller chatt.

Boka en service

Vill du få professionell hjälp av en tekniker. Boka en service. Framkörningsavgift och timpris hittar du i prislistan längre ner. Med Serviceavtal får du rabatterade priser och många fler förmåner. Du når oss på telefon, e-post eller chatt.

Villkor för en service

En kontaktperson behöver vara på plats när installatören anländer och ger sig av. Om den bokade tiden inte längre passar behöver en avbokning ske minst 48 timmar innan avsatt tid annars debiteras en avgift på 495 kr. Vi siktar alltid på att hitta en tid som passar bäst!

Serviceavtal

Vi bjuder alltid på sex månader fritt Serviceavtal i samband med köp av ett nytt larmsystem. Du kan läsa mer om Serviceavtal här.

Underhåll

För optimal funktion så rekommenderar Svenska Alarm att larmsystemet kontinuerligt får service och underhåll. Här är några underhållstips:

• Kolla status på batterierna, titta på din centralapparat om det lyser en gul lampa eller kontakta oss så kan vi utföra fjärrsupport och koppla upp oss mot larmsystemet. Batteribyte kan du läsa mer om här.
  • Larminstruktion, vem och vilka ska personer ska kontaktas vid en larmhändelse. Har kontaktpersonerna tillgång till nya larmappen.
  • Gångtest, prova att larma på, rör dig i de larmade utrymme för att göra ett funktionstest och kontrollera så att bilder från kameran kommer till mobilen, sirenen tjuter och att det går att larma av från appen.
  • Åtgärd av väktare, gå igenom funktionen väktaråtgärd och säkerställ att rätt åtgärd sätts in vid ett eventuellt behov.

Batterier

Byt batterier själv eller boka en tekniker som hjälper till med att byta batterierna och säkerställer larmsystemets optimala funktion.

Priser

Svenska Alarms prislista för Service kan du läsa och ladda ner som PDF här.

Ändringar

Svenska Alarms villkor för Servicepolicy kan komma att uppdateras regelbundet.