Skulle larmet gå kallas närmaste väktare till platsen omgående. Om det skulle vara ett falsklarm kan kunden själv, via Svenska Alarms app som visar bilder från larmsituationen, avbryta utryckningen.

Kontakta oss och aktivera funktionen Väktare Direkt

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.

Varför Väktare Direkt: för dig som själv inte vill behöva verifiera en larmhändelse innan väktaren ska komma till platsen.

Klicka här för att läsa mer om Väktarutryckning.