App
Ladda ner appen

Smart app - vid ett larm får du bilderna till telefonen. Styr ditt larm med av- och pålarmning. Tillkalla väktare direkt från appen.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Svenska Alarm har en modern och säker app som löpande uppdateras med nyheter. Appen fungerar till både iPhone och Android. Du kan snabbt och smidigt ladda ner Svenska Alarm app från både App Store och Google Play.

Så här gör du för att ladda ner och logga in i appen.

1. Ladda ner appen
 iPhone - besök App Store och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Ladda ner iOS app Svenska Alarm på Apple App Store

​
 Android - besök Google Play och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Ladda ner Android app Svenska Alarm på Google Play

Har din app blivit inaktiverad? Använd en Appkod och Face ID Touch ID för att skydda din app så inaktiveras inte appen efter 30 dagar.

2. Välj ett personligt och säkert lösenord (återställ lösenord)
Varje användare har ett personligt login med en personlig e-post och lösenord.

1. Öppna appen och klicka på "Aktivera appen"

2. Klicka på "Glömt lösenord"

3. Fyll i din e-postadress och klicka på den blå knappen "Skicka"
    Det är viktigt att e-postadressen som du fyller i finns registrerad på ditt konto.

4. Kolla din mailinkorg och öppna mailet. Klicka på länken i mailet för att välja ett nytt säkert lösenord på minst åtta tecken.

Tips
    Har du problem med att ta emot mailet för återställning av lösenord?

A. Skapa en kontakt i ditt mailprogram för info@SvenskaAlarm.se
    B. Skicka ett mail till kontakten med texten "test".

Mailet skickas från info@SvenskaAlarm.se. Hittar du det inte? Tänk på att kolla överallt i din inbox: fliken alla, kampanjer och spam-filtret.

5. Woho! Nu är det klart och du kan aktivera appen med din epost och lösenord. Tänk på att lägga till en Appkod och Face ID / Touch ID för smidig och säker inloggning.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.

Ladda ner appen och aktivera Svenska Alarm

Så här ser mailet ut som skickas till din inbox:

ladda ner och välj ett nytt lösenord till Svenska Alarms app

Vill du lägga till flera användare?

Vill du ha ha en ljudsignal och en notis vid ett larm?