Svenska Alarm har en modern och säker app som löpande uppdateras med nyheter. Så här gör du för att ladda ner och logga in i appen.

1. Ladda ner appen
 iPhone - besök App Store och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Android - besök Google Play och sök efter "Svenska Alarm" - klicka här för att ladda ner appen direkt.

Har du blivit automatiskt utloggad? Använd en Appkod och Face ID Touch ID för att skydda din app så loggas du inte automatiskt ut efter 30 dagar.

2. Välj ett personligt och säkert lösenord (återställ lösenord)
Varje användare har ett personligt login med en egen epost och lösenord.

1. Öppna appen
  2. Klicka på "Glömt lösenord"
  3. Fyll i din e-postadress och klicka på den blå knappen "Logga in"
    Det är viktigt att e-postadressen som du fyller i finns registrerad på ditt konto.
  4. Kolla din mailinkorg och öppna mailet. Klicka på länken i mailet för att välja ett nytt lösenord på minst åtta tecken.

Tips
    Har du problem med att ta emot mailet för återställning av lösenord.

A. Skapa en kontakt i ditt mailprogram för info@SvenskaAlarm.se
    B. Skicka ett mail till kontakten med texten test.

Mailet skickas från info@SvenskaAlarm.se. Hittar du det inte? Tänk på att kolla överallt i din inbox: fliken alla, kampanjer och spam-filtret.

5. Woho! Klart och du kan logga in i appen med din mail och lösenord. Tänk på att lägga till en Appkod och Face ID / Touch ID för smidig och säker inloggning.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.

Så här ser mailet ut som skickas till din inbox:

Vill du lägga till flera användare?

Klicka här och läs om flera användare i appen

Vill du ha ha en ljudsignal och en notis vid ett larm?

Klicka och läs mer om notiser och SMS här