App
Skalskydd och Hemmaläge

Larma skallarm när du är hemma. Populärt när man sover eller endast vill larma på vissa detektorer.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns en funktion i appen som heter hemmaläge vilket också ibland kallas för skalskydd och skallarm. Det är olika benämningar för samma sak. Skalskyddet är mycket uppskattat och ger ett bra larmskydd. Det är populärt att använda funktionen när man är hemma, till exempel över natten när man sover.

1. Öppna appen

2. Klicka på vyn Panel

3. Klicka på Hemmaläge

​
​
​
Kostar funktionen något extra att koppla på?
Funktionen ingår i vår larmtjänst och du betalar inget extra för att kunna använda funktionen Hemmaläge.

​
När jag aktiverar Hemmaläge från appen så räknar larmsystemet ner med ett pipande ljud, kan jag stänga av det?
Ljudvolym och tid för nedräkningen kan justeras. Det går inte att stänga av ljudet från appen men däremot om du är hemma kan du stänga av ljudet på extern knappsats, handsändare eller direkt på centralapparaten. Klicka och läs mer om att stänga av ljud vid pålarmning.

Kontakta oss så hjälper vi till att helt stänga av pipet

Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, klicka på chatten nere till höger eller ring oss på 0770-112060.

Följ din av- och pålarmning av Hemmaläge direkt i Aktivitetsloggen

Larmsystemet kan larmas på och av från centralapparat, knappsats, handsändare och app. Alla händelser loggas i appen. Klicka här för att läsa mer om hur telefonapplikationens Aktivitetslogg.