Vid en pålarmning räknar larmsystemet ner och ett ljud i form av en signal piper. Inpasseringsljudet kan höjas och sänkas. Det går också att avbryta ljudet med knappen stjärna på knappsatsen.

Höja och sänka ljudet

På knappsatsen kan du höja och sänka ljudet. Tryck på:

Knappen med siffran "1" för att höja ljudet
Knappen med siffran "4" för att sänka ljudet

Gör så här för att stänga av ljudet vid en pålarmning

1. Larma på
  2. Tryck på symbolen med stjärna för att stänga av ljudet vid en pålarmning. Du hittar knappen stjärna på extern knappsats, centralapparaten och på handsändaren.

Fungerar det inte?

Då kan du behöva en uppdatering till senaste mjukvaran och få hjälp med att aktivera funktionen. Vi hjälper gärna till med det.

Stäng av ljudet permanent vid en pålarmning av skalskydd

Vill du helt stänga av ljudet så att det aldrig räknar ner

Kontakta oss så hjälper vi till att aktivera funktionen eller stänga av ljudet helt.

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.