Larmkod

Larmkoden (användarkod) är en fyrsiffrig kod som används för att larma av och på larmsystemet på knappsatsen.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan också använda den här instruktionen till att lägga till nya Larmkoder (användarkoder). Det går att ha upp till åtta Larmkoder (användarkoder). En riktigt smidig funktion är att spara Larmkoden i appen. Då slipper du att manuellt lägga in den varje gång du larmar på och av från appen.

OBS! Larmkoden kan användas både i Larmappen och på Knappsatsen. Tar du bort eller ändrar en Larmkod kommer den gamla Larmkoden varken fungera i Larmappen eller på Knappsatsen.

För att byta Larmkod (användarkod) går du in i ANV. LÄGE

1. På centralapparaten, tryck på den stora knappen med symbolen eller >> tills det står ANV. LÄGE.

2. Tryck den stora knappen OK. Skriv sedan in din befintliga fyrasiffriga användarkod. Nu visas ANGE ANV KODER Tryck på OK knappen till höger.

3. Välj vilken av användar- koden du vill byta och tryck sedan OK. Du kan programmera upp till åtta olika koder. Tänk på att koden 0000 inte är giltig.

4.  För att komma ut från menyn tryck på knappen med ett "stängt hänglås"

5.  När OK AVLSUTA visas i rutan tryck på OK
    ​

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.