Batteribyte

Välj på professionell hjälp eller att byta batteri själv

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vår rekommendation är att byta alla batterier i larmsystemet vid samma tillfälle. När ett batteri börjar att ta slut tar de andra batterierna ofta slut strax därefter. Passa därför på att byta alla batterier på en gång! Så får du ett larmsystemet med fräscha batterier som kommer att fungera optimalt i många år framöver.

Vill du ha professionell hjälp av en tekniker?

Vi kan erbjuda fastpris på batteribyte. När du har Serviceavtal kan du nyttja dig av det och få batteribytet till ett rabatterat pris.

Fastpris på batteribyte

Komplett batteribyte för endast 896 kr.*
Priset gäller för dig med Serviceavtal och det ingår både framkörningsavgift och teknikertid. Byte av batterier i detektorerna, nya fräscha larmdekaler, rengöring av rökdetektorerna. Dessutom ett diagnostiskt test som säkerställer larmsystemets optimala funktion genom att kolla detektorernas tvåvägskommunikation och centralapparatens uppkoppling. Ordinarie pris 1.992 kr gäller för dig utan serviceavtal.

* Max tio komponenter och det ingår ej byte av uppladdningsbart batteri i centralapparat och batteri till utomhussiren.

Kontakta oss så hjälper vi till att boka ett batteribyte

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.

Köp och byt batteri själv

Du kan själv välja att byta batterier i ditt larmsystem. Klicka på knappen nedan så kommer du direkt till vår webb-butik där du köper rätt batterier.

Viktigt

För dig som ska byta batteri själv och har funktionen Väktare Direkt är det viktigt att markera eventuella larm som falska direkt i appen. Har du bemannad larmcentral måste larmsystemet sättas i Serviceläge vilket kräver att du kontaktar oss. Till exempel via chatten nere till höger.

Instruktioner för batteribyte i larmkomponenter

Larmsystem köpt innan 2012

För dig som köpt ditt larmsystem innan år 2012 så hjälper vi gärna till med nya batterier. Hör av dig till oss.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring på 0770-112060.