Batteri: CR 123A - Klicka och köp ditt batteri direkt i vår butik.

OBS! Serviceläge krävs för larmsystem kopplat endast mot bemannad larmcentral. Har du Larmtjänst krävs det inte att larmsystemet sätts i Serviceläge.

Byt batteri i Magnetkontakten

1. Lossa skruven på framsidan helt och lyft av locket på Magnetkontakten.
  2. Ta ut batteriet. Förbrukat batteri lämnas till återvinningsstation eller batterilåda.
  3. Ta ut batteriet. Förbrukat batteri lämnas till återvinningsstation eller batterilåda.
  4. Sätt i nytt batteri. Tänk på polariteten.
  5. Sätt tillbaka locket till Magnetkontakten och skruva in skruven.
  6. Kolla att kontakten blinkar när dörren öppnas och stängs.

Vill du få hjälp med att byta batteri? Vår larmtekniker kan komma förbi och hjälpa dig. Klicka här för att läsa mer om batteribyte och boka en Service.

Kolla in vår instruktionsvideo för batteribyte i Magnetkontakt

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.