Batteri: CR 123A

OBS! Serviceläge krävs för larmsystem kopplat endast mot bemannad larmcentral. Har du Larmtjänst krävs det inte att larmsystemet sätts i Serviceläge.

• Ta ner Rökdetektorn genom att vrida den moturs (till vänster).
  • Ta ur batteriet. Förbrukat batteri lämnas till återvinningsstation eller batterilåda.
  • Sätt i nytt batteri och se till att den röda brytaren hamnar under batteriet.
  • Sätt tillbaka Rökdetektorn genom att vrida den medurs (till höger).

Vill du få hjälp med att byta batteri? Vår larmtekniker kan komma förbi och hjälpa dig. Klicka här för att läsa mer om batteribyte och boka en Service.