Batteri: Batteripack (GP2CR123-C) - Klicka och köp ditt batteri direkt i vår butik.

OBS! Serviceläge krävs för larmsystem kopplat endast mot bemannad larmcentral. Har du Larmtjänst krävs det inte att larmsystemet sätts i Serviceläge.

Byt batteri i Kameradetektorn

1. Lossa skruven på undersidan och lyft av framsidan av detektorn.
  2. Koppla bort sladden ifrån batteri-packet och ta ut batteriet. Förbrukat batteri lämnas till återvinningsstation eller batterilåda.
  3. Sätta i nytt batteri och koppla in sladden.
  4. Sätta i nytt batteri och koppla in sladden.
  5. Sätt tillbaka framsidan av detektorn och skruva in skruven.

Vill du få hjälp med att byta batteri? Vår larmtekniker kan komma förbi och hjälpa dig. Klicka här för att läsa mer om batteribyte och boka en Service.

Kolla in vår instruktionsvideo för batteribyte i Kameradetektor

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.