Bemannad larmcentral

En telefonoperatör ringer upp dig när larmet går

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skulle larmet gå så blir du uppringd av den bemannade larmcentralen (BLC). Det är en trygg och bra funktion som passar dig som vill bli uppringd ifall något händer.

Varför Bemannad larmcentral: för dig som vill blir uppringd om något händer.

Provdriftsperiod

Första tiden efter installation ska utgöras av en provdriftsperiod, enligt norm SSF 140 för behörig anläggarfirma inbrottslarm. Under den här tiden kommer den bemannade larmcentralen inte att ringa upp kund eller tillkalla väktare. Larmanläggningen ska vara i provdriftsläge i minst fyra dagar. För att avsluta provdriftsperioden krävs att anläggningen fungerar som önskat och ett lyckat Larmprov.

Larmprov

Ett larmprov hjälper vi gärna till med. Det kan göras först efter att Larmförmedlingsunderlaget är hanterat av den bemannade larmcentralen.

Lövestad Larmcentral
Här finns instruktioner på hur ett larmprov Lövestad genomförs.

Security Assistance Larmcentral

​Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.