Hos oss ska du alltid känna dig säker på att du har en modern larmtjänst till markadens bästa pris, därför har i prisgaranti på larmtjänsten.

Så hör gör du för att ta del av prisgarantin

För att ta del av prisgarantin behöver larmtjänsten jämföras med en tjänst som har samma innehåll. Skicka över information om den jämförbara larmtjänsten där det framgår:

• Ordinarie pris för larmtjänsten
  • Uppkopplat till certifierad larmcentral med väktarberedskap
  • Uppkoppling, tex är GPRS, GSM och Bredbandsuppkoppling
  • App med funktioner utan extra kostnad, tex av- och pålarmning, bilder vid larmhändelse, push-notiser, SMS-notiser vid larmhändelser, tillkalla en väktare manuellt eller automatiskt.

Villkor för prisgarantin

• Prisgarantin gäller för framtida fakturor
  • Vi återbetalar inte för äldre fakturor som är betalda

Svenska Alarm förbehåller sig rätten att när som helst ändra villkoren för prisgarantin.