Prisgaranti

Svenska Alarm har prisgaranti på larmtjänsten.

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hos oss ska du alltid känna dig säker på att du har en modern larmtjänst till markadens bästa pris, därför har vi prisgaranti på larmtjänsten.

Så hör gör du för att ta del av prisgarantin

För att ta del av prisgarantin behöver larmtjänsten jämföras med en tjänst som har samma innehåll. Skicka över information om den jämförbara larmtjänsten där nedanstående punkter framgår:

• Ordinarie pris för larmtjänsten

• Uppkopplat till certifierad larmcentral med väktarberedskap

• Uppkoppling, tex är GPRS, GSM och Bredbandsuppkoppling

• App med funktioner utan extra kostnad, tex av- och pålarmning, bilder vid larmhändelse, push-notiser, SMS-notiser vid larmhändelser, tillkalla en väktare manuellt eller automatiskt.

Villkor för prisgarantin

Ändringar

Svenska Alarms villkor för prisgaranti kan komma att uppdateras regelbundet.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.