Serviceavtal – det här ingår

👷Kostnadsfri arbetstid – när professionell larmtekniker gör hembesök för service av larmsystemet (värde 496 kr/h)*

👍Materialgaranti – du får nya larmkomponenter kostnadsfritt om något skulle sluta att fungera inom fem år från installationsdatum av komponenten som är köpt av Svenska Alarm. Därefter lämnar vi 50 % rabatt i det fall att en produkt behöver bytas ut*

💰Garanterad självriskreducering – vid inbrott och brand reduceras din självrisk med upp till 3.000 kronor

💻Kostnadsfri diagnostik och fjärrsupport – vår smarta plattform analyserar och löser eventuella driftproblem (värde 496 kr/h)

📞Kostnadsfri teknisk telefonsupport

🚙Rabatterad framkörningsavgift 296 kr (ordinarie kostnad 496 kr)*

🧨 50 % rabatt på batterier i vår nätbutik - ange rabattkoden "serviceavtal"

👉20 % rabatt på larmkomponenter i vår nätbutik - ange rabattkoden "servicedeal"

📩Fri frakt vid beställning av nya larmkomponenter och batterier

*Gäller ej serviceavtal för mobila larm som tex Larmväska, Bygglarm. Larm med brandindikering och Larmsystem skickade till kund för egen montering. Vid Batteribyte av tekniker, Installation, Återmontering, Driftsättning och Konvertering gäller fastpris enligt prislista.

Ändringar

Svenska Alarms villkor för Serviceavtal kan komma att uppdateras regelbundet.