Skydda din app med en Appkod. Utan ett extra skydd av Appkod eller FaceID/TouchID till appen blir larmappen inaktiverad efter 30 dagar, sedan sker det en automatisk utloggning. Lägg till en fyrsiffrig Appkod så blir du inte automatiskt utloggad.

Så här lägger du till en Appkod

1. Öppna appen
  2. Klicka på fliken längst till höger - Inställningar
  3. Klicka på Appkod
  4. Välj en fyrsiffrig Appkod. Det kan vara samma fyrsiffriga kod som du använder som Larmkod.

Byta Appkod

1. Öppna appen
  2. Klicka på fliken längst till höger - Inställningar
  3. Klicka på Appkod
  4. Skriv in din gamla Appkod
  5. Välj en ny fyrsiffrig Appkod

Glömt Appkoden (och vill återställa till en ny Appkod)

1. Radera appen
  2. Ladda ner appen
  3. Aktivera appen genom att logga in med din epost och lösenord
  4. Klicka på fliken längst till höger - Inställningar
  5. Klicka på Appkod
  6. Välj en fyrsiffrig Appkod. Det kan vara samma fyrsiffriga kod som du använder som Larmkod.