Driftlarm

Övervakning av temperatur, fukt och vatten

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ett smart uppkopplat larmsystemet har stöd för att skydda mot hög eller hög temperatur samt fukt och vattenlarm. Det kallas för driftlarm. Vid ett driftlarm skickas information direkt till användarnas app. Användarna notifieras med ett SMS och larmhändelsen visas i Larmvyn.

Svenska Alarms app har stöd för följande driftlarm

• Fuktlarm

• Vattenlarm

• Temperaturlarm (både låg och hög temperatur)

SMS skickas till alla användare

Vid en larmhändelse så skickas det ut ett SMS till numret som du själv kan fylla i under Inställningar - Kontoinställningar i appen (tänk på att numret ska skrivas in med landsnummer först, tex 0046707123456).

Kan det skickas SMS vid driftlarm till en användare som inte har appen?

Ja, hör av dig till oss på chatten nere till höger om du vill du lägga till en användare som ska ta emot SMS vid driftlarm men inte ska ha tillgång till Svenska Alarms Larmapp.

Driftlarm kommer in som en larmhändelse i appen

Gå in i appen så ser du tydligt vilken typ av driftlarm, klockslag och datum som det inträffat.

Väktarutryckning på ett driftlarm

Ett driftlarm kräver sällan en Väktarutryckning. Önskar du att en väktare tillkallas kan det snabbt och enkelt göras direkt från appen med funktionerna Väktare Standby och Väktare Nu.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring oss på 0770-112060.