App
Tillgänglighet och Drift

Det här är sidan där du kan hitta information om status på Svenska Alarms system, upptid på servrar och tjänster från underleverantörer

Niklas Hallden avatar
Skrivet av Niklas Hallden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det ställs höga krav på funktion och drift hos ett säkerhetsbolag. Svenska Alarm arbetar med att optimera, mäta och uppdatera funktionaliteten för att uppfylla våra kunders högt ställda förväntningar. Här nedan kan du se status på våra system:

Tillgänglighet i Svenska Alarms system

SYSTEM

FUNKTION

STATUS

Larmcentral

Uppkopplat larm till certifierad tredjepartsleverantör

App

Användarens telefonapplikation för att styra larmsystemet

GPRS-kommunikation

Tillhandahålls av svenska telefonoperatörer

Bredband

Kommunikationsvägen hos kund sker genom kundens egna bredband

Hemsidan

SvenskaAlarm.se

Butiken e-handel

Butik.SvenskaAlarm.se

Betalportal

Svenska Alarm Betalportal

Telefonsupport

0770-112060

Chattsupport

Finns i appen uppe till höger

Support på mail

Vi kan försäkra dig om att ett uppkopplat larm från Svenska Alarm ger dig ett försäkringsgodkänt skydd enligt SSF140. Svenska Alarm är ett certifierat larmbolag och är under uppsyn av Svensk Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC).

Hur hanterar Svenska Alarm upplevda driftproblem?

Vi finns här för att hjälpa dig som kund. Upplever du problem? Hör av dig. Vi kan ta emot din felanmälan, felsöka och åtgärda upplevda fel. Avvikelser dokumenteras, utreds och analyseras systematiskt för att förbättra och minimera risken för att felet uppstår igen.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Klicka på chatten nere till höger. Skicka ett mail till info@SvenskaAlarm.se, eller ring på 0770-112060.