Klubb- och baninställningar
Swetspot som bokande system i GIT
Hur aktiverar jag Sweetspot som bokande system i GIT?

Genom att följa denna guide och aktivera Sweetspot som bokande system så kan app-användarna boka in sig på er bana i GIT.

Henrik Ahlin avatar
Skrivet av Henrik Ahlin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Instruktion - Aktivera Sweetspot bokningar in i GIT

Fyra steg för att aktivera Sweetspot:

1. Välj Administration / Inställningar golfbana och sedan den banan du vill aktivera i Sweetspots bokningsapp.

2. Gå in på bokande system i menyn och bocka i Sweetspot och spara.

3. Gå in på Ekonomi / Sök artikel - avgift / artikeltyp greenfee och välj den modell ni använder (traditionell eller 3-7-4).

4. Gå in på alla greenfees som är aktuella och välj bokande system och aktivera Sweetspot. Skicka ett mail till oss på Sweetspot så att vi vet att ni aktiverat bokningen.

Tack för hjälpen!