Kommunikation
Hur skapar jag inlägg i hemmaklubben?

Hur man skriver inlägg i hemmaklubbsfunktionen

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inlägg i hemmaklubben är en funktion för att skapa inlägg i hemmaklubbs sektionen i appen. För att kunna nyttja denna funktion behöver ni först aktivera hemmaklubb i appen.

Skriv ett inlägg i hemmaklubben
Gå till Kommunikation >  Inlägg i hemmaklubben
Tryck på knappen "Skapa nytt"

Du får nu upp en modal där du kan skapa ditt inlägg

• Titel

• Brödtext

• Spara utkast (om du vill arbeta med ett inlägg utan att publicera)

• Publicera nu (publicerar inlägget direkt i inläggsflödet i hemmaklubb i appen)

• Schemalägg
    Välj ett datum och tid när du vill att inlägget ska publiceras och tryck på Publicera. Inlägget kommer inte att synas i inläggsflödet innan den valda tidpunkten.

När ett inlägg är skapat kan du redigera och ta bort inlägg i listvyn.

• Tryck på papperskorgen för att ta bort ett inlägg

• Tryck på pennan för att redigera ett inlägg

Tillbaka till artiklar gällande "Inställningar".