Inställningar för banguide

Gör banguiden tillgänglig i Appen. Det finns två alternativ, antingen ladda upp banguiden från Caddee eller ladda upp egna bilder på hålen.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Gå in på inställningar uppe i högra hörnet
​

2. Välj "Banguide" under Golfbanor

Alternativ 1: Importera banguide från Caddee.

3. Tryck på knappen "Importera från Caddee". När du gör det kommer följande pop-up upp som förtydligar, att existerande banguide kommer bli överskriven med den nya från Caddee.

4. Verifiera att bilderna lästs in korrekt och att det kommit in i rätt nummer ordning.

Alternativ 2: Ladda upp egna bilder som banguide

5. Tryck på knappen "Ladda upp bild" och ladda upp de bilderna du vill använda för din banguide.
6. Bilderna samlas i den nedre rutan som heter "Bildbank".

7. Klicka på en av bilderna i bildbanken och välj vilket hål den bilden representerar, enligt bilden nedan:

8. Om du är nöjd med bilden klickar du på "Lägg till" annars klickar du på "Ta bort bild".
9. När du är nöjd med din banguide och vill börja använda den, måste du aktivera den genom att klicka på knappen "Aktiv":