Spelare
Spelarlista - redigera vilken information som syns

Du kan välja vilken information som ska visas i varje kolumn. Du kan också ändra ordningen på kolumnerna

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I spelarmodulen kan du söka fram spelare via filter eller med hjälp av sökfunktionen. De spelarna som har filtrerats fram listas i den högra delen av fönstret. Informationen som syns i de olika kolumnerna kan du välja genom att klicka på knappen "Kolumner". Där väljer du de kolumner du vill ska visas i listan genom att klicka i eller ur rutan bredvid namnet på kolumner.