Spelare
Information om varje spelare i Spelarkortet

Information om spelare; telefonnummer, adress, e-mail och möjlighet att lägga till medlemskap samt se status kring betalning.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under spelarmodulen finns alla dina spelare som är anknutna till något av din klubbs medlemskap, har en bokning eller har haft en bokning hos er. När du har filtrerat eller sökt fram en spelare och vill ha ytterligare information klickar du på raden där den spelaren är listad. Då dyker spelarkortet upp, enligt nedan:

Här hittar du den information som finns på spelaren. Om du vill ändra något, så trycker du på det fältet och skriver in eller väljer det nya värdet.

Övergripande information kring antal bokningar, spelvärde i den översta raden är vad spelaren utnyttjat på anläggningen sedan öppning.

• Totalt antal bookingar

• Använt spelvärde

• Värdet av betalda bokningar

• Totalt värde av rabatter

Noteringar

Som klubbanvändare kan du skriva noteringar på spelarens spelarkort. Då använder du fältet på höger sida och trycker på enter för att spara. Dessa syns för alla som är klubbanvändare inom din klubb. Noteringarna är klubbspecifika.

Fliken - Medlemskap

Här hittar du information om spelarens medlemskap, både de medlemskap spelaren har haft och har. Reservations reglerna och rabatterna som ingår i medlemskapet är också beskrivna. Finns det begränsningar i dom så visas även status på hur det nyttjats just vid detta tillfälle. Nedan ser ni ett exempel på den översta rabatten som inte nyttjats alls, 0 av 5 rundor.

Fliken - Bokningar

Här hittar du spelaren alla bokningar på anläggningen.