FAQ - vanliga frågor från spelare (ang App eller webbokning)
Generella frågor
Vid avbokning, hur lång tid tar det innan jag får tillbaka mina pengar?
Vid avbokning, hur lång tid tar det innan jag får tillbaka mina pengar?

En vanlig fråga från våra app-användare, kring hur snabbt pengarna är tillbaka på kortet.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Sweetspot använder sig av branschstandarder i betalningsprocessen, så det tar 2-3 bankdagar tills pengarna är tillbaka på kortet.