Release innehåll
2020, Sep 3 release
Golfbilar BETA - release September 3, 2020

Denna artikel beskriver releasen av golfbilar BETA versionen, samt hur man migrerar över till det nya arbetssättet för golfbilar.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med denna release kommer BETA versionen för golfbilar, som gör det möjligt för golfklubbar att sätta upp så att golfbilar går att beställa och betala via appen.

FÖRUTSÄTTNINGAR:

• Detta är första versionen av Golfbilar, därav namnet BETA. Grundfunktionaliteten finns, som att boka, betala & avboka

• Du kan ta bort både spelare och golfbilar i bokningar som är markerade som betalda

• En golfbil som är bokad är bokad i 6 timmar. Sen kan den bokas igen

• Du kan inte lägga till spelare / golfbilar i bokningar som är markerade som betalda

MIGRERING till GOLFBILAR BETA:

Steg:

1. Sätt upp golfbilsflotta.

2. Aktivera golfbil för 360, inte för app.
    Rekommendation: låt det gå 5 dagar, så att alla bokningar som finns i starttidsschemat blir med de nya golfbilsflottan. Detta för att säkra övergången, från det gamla sättet att lägga in golfbilar.

3. När alla bokningar med golfbil har blivit i det nya. Aktivera golfbilsbokning i appen (görs under "Inställningar", välj "Golfbilar BETA").

4. Kommunicera ut det till medlemmarna.

Tänk på att:

• en golfbil som är bokad 08:00, är först tillgänglig 14:00 igen för bokning (6 timmars intervall)

• golfbilar som bokas in som PARTNERSKAP kommer räknas på spelvärdet för det PARTNERSKAPET

• om någon golfbil går sönder, minska antalet bilar i golfbilsflottan

• Då vi fortfarande arbetar på att kunna lägga till spelare och även golfbilar i en betald bokning, så kommer vi ha kvar det gamla golfbilssystemet för att kunna markera om en bokning behöver en golfbil som redan är betald.