Här kommer en enkel instruktion kring hur spelare använder vouchers.

1. Aktivera vouchernI Sweetspot-appen tryck på "Profil" längst ner i vänstra hörnet. Välj sedan "Voucher":

2. Lägg till Voucher genom att klicka på "Lägg till" uppe i vänster hörnet.

3. Skriv in den Voucher-kod du fått: tex "Testar" och tryck på knappen "Lägg till" - Klart.

4. Boka golftid - och gå till betalning. Där väljer du att lägga till din voucher genom att trycka på knappen "Använd Voucher".

5. Slutför bokningen i appen.

Klart.