Webbokning BETA - inställningar

Denna artikel beskriver hur du gör förberedande inställningar för webbokningsfunktionen.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gå till inställningar genom att trycka på verktygshjulet uppe i högra hörnet. Tryck sedan på "Web booking - BETA", så kommer du till inställningarna.

Det du ska ställa in är:

• Status - aktivt eller inaktivt

• Primärfärg - huvudfärgen på överdelen

• Textfärg - Svart, mörk, ljus eller vit. Detta styr färgen på all text som ligger över primärfärgen

• Bakgrundsbild - Den bild som syns i bakgrunden för er golfklubb på webbokningen

• Logga - ladda upp din klubbs logotyp, som kommer ligga högst upp till vänster

• Visa klubbnamn? - Välja om det ska stå klubbnamnet till höger om klubblogotypen

• URL - visar den webbadress du ska länka till från er klubbshemsida

Så här ser valen ut:

Kom ihåg att länka från er hemsidas "Boka starttid" med länken under URL-sektionen. Verifiera att det fungerar.