Reservera golfbilar

Blockera golfbilar för bokning vid tävling eller efter stängning.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Denna artikel beskriver hur ni kan blockera golfbilar för att inte bokas in.

Förutsättningar

• Golfbilsflotta uppsatt under kugghjulet - Golfbilar BETA

• Att det finns tillgängliga bilar under perioden du vill lägga en reservation

Instruktioner

1. Klicka på fliken "Reserverade bilar" & lägg in det datum och mellan vilka tider som du vill reserva bilar.

2. När du gjort det kommer system visa i rutan nr 2 hur många bilar som är tillgängliga under den tiden.

3. I fliken "Kvantitet" (3) väljer du hur många bilar som du vill reservera.

4. Skriv ner en notering som beskriver varför du reserverar bilarna.

5. Längst ner i bilden listas alla reservationer.

Nu är bilarna reserverade och icke bokningsbara.