tado° gebruiken
tado° verwarmingsproducten gebruiken
Hoe kan ik mijn tado°-apparaten opnieuw starten?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Internetbridge

Om de Internetbridge opnieuw te starten, houd je de pairing-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat alle LED’s op het apparaat uit gaan. Laat dan de knop los en het apparaat start automatisch opnieuw op.

Heb je de eerdere versie van de Bridge zonder pairing-knop, dan kun je opnieuw starten door de Bridge voor 30 seconden van de stroom af te halen. Als je hem weer op de stroom aansluit, start hij automatisch opnieuw op.

Slimme Thermostaat/ Draadloze Temperatuursensor

Om de Slimme Thermostaat of de Draadloze Temperatuursensor opnieuw te starten houd je de knop rechtsonder ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat het scherm uit gaat. Laat dan de knop los en de Slimme Thermostaat start automatisch opnieuw op.

Slimme Radiatorknop

Om de Slimme Radiatorknop opnieuw op te starten: verwijder de batterijen uit het apparaat en wacht 10 seconden voordat je ze weer terug plaatst. Sluit daarna het batterijvak. Wacht dan 1 minuut voordat je het apparaat opnieuw monteert. Dit zorgt ervoor dat het apparaat succesvol kalibreert. Je apparaat start dan automatisch opnieuw op.

Draadloze Ontvanger

Om de Draadloze Ontvanger opnieuw te starten, druk op de hoofdknop boven op het apparaat (gedurende ongeveer 10 seconden) totdat de LED's aan de voorkant uitgaan. Laat vervolgens de knop los en het apparaat wordt automatisch opnieuw opgestart.

Extensiekit

Om de Extensiekit opnieuw te starten houd je de knop aan de bovenkant ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat de LED aan de voorkant uit gaat. Laat dan de knop los en de Extensiekit start automatisch opnieuw op.

Slimme Aircobediening

Om de Slimme Aircobediening opnieuw te starten, koppel je hem ongeveer 10 seconden los van de stroomvoorziening. Wanneer je hem weer aansluit, start het apparaat automatisch opnieuw op.

Meer informatie: