tado° gebruiken
Je tado° Home en tado°- apparaten beheren
Hoe kan ik een kamer in mijn tado° Woning een andere naam geven?
Hoe kan ik een kamer in mijn tado° Woning een andere naam geven?
tado° avatar
Geschreven door tado°
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de naam van een kamer in je tado° Woning te wijzigen, ga je naar de tado° app en volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar Instellingen > Kamers & Apparaten en kies de kamer die je wilt hernoemen.

2. Selecteer Naam van de kamer.

3. Typ de nieuwe naam in en selecteer Gereed (in de mobile app) of klik buiten het tekstveld (in de web app) om je keuze te bevestigen.