Přeskočit na hlavní obsah

Doplněk pro sloučení profilů

Autor: Teachworks Support

Doplněk Merge Profiles vám umožňuje sloučit duplicitní profily rodin, studentů a zaměstnanců, které máte ve svém účtu Teachworks, a vybrat informace o profilech, které chcete zachovat.

Povolení doplňku

  1. Klikněte na „Účet“ a poté na „Integrace a doplňky“.

  2. Použijte pole „Hledat“ v horní části a zadejte „Sloučit profily“.

  3. Přepněte přepínač do polohy „Zapnuto“, abyste doplněk povolili.

Jakmile bude doplněk povolen, bude na pravé straně při prohlížení profilu rodiny, studenta nebo zaměstnance k dispozici odkaz „Sloučit profil“.

Používání

Chcete-li sloučit duplicitní profil s existujícím profilem, postupujte podle následujících kroků:

  1. Klikněte na „Studenti“ a poté na „Rodiny“ nebo „Studenti“ pro rodiny nebo studenty, nebo klikněte na „Zaměstnanci“ a poté na „Seznam zaměstnanců“ pro zaměstnance.

  2. Profil, který chcete sloučit, zobrazíte kliknutím na jeho jméno.

  3. Klikněte na odkaz „Sloučit profil“ v ​​horní části.

  4. V rozbalovacím okně vyberte, který profil chcete zachovat. Můžete si vybrat mezi profilem „Aktuální“ a jedním z profilů „Odpovídající“.

  5. Klikněte na tlačítko „Zahájit sloučení“.

POZNÁMKA: Sloučit můžete pouze profily, které mají stejné křestní jméno a příjmení.

POZNÁMKA: Pokud má jeden z těchto profilů povolený uživatelský účet, měli byste si tento profil vybrat jako profil, který chcete ponechat. Pokud žádný z profilů nemá povolený uživatelský účet, měli byste si ponechat profil s nižším ID.

Tím se dostanete do tabulky „Sloučit profily“, kde uvidíte seznam polí a data zadaná do nich pro každý profil. Ve výchozím nastavení budou vybrána všechna pole pro profil, který si ponecháváte.

Pokud si však chcete data z duplicitního profilu zachovat a přidat je do profilu, který si ponecháváte, jednoduše vyberte tlačítka ve sloupci „Profil k odebrání“:


Po výběru polí a dat, která chcete použít pro uchovávaný profil, klikněte na tlačítko „Sloučit profily“ ve spodní části formuláře.

Tím se „Profil k zachování“ aktualizuje vybranými hodnotami a všechny související záznamy (např. lekce, úkoly atd.) se přesunou z „Profilu k odstranění“ do „Profilu k zachování“.

Dostali jste odpověď na svou otázku?