Kunder uden deadline skabeloner
Peter Thornton avatar
Skrevet af Peter Thornton
Opdateret over en uge siden

Der er indført en ny visning hvor kunder, opgavetyper, opgaver og deadlines køres sammen. Det betyder, at man med grupperingsvalg lynhurtigt kan fremfinde kunder hhv. opgaver hvor der ikke er deadlines på – eller hvor der måtte mangle deadlineskabeloner.

Du kan tilgå denne funktion ved at klikke på Opgaver og dernæst Deadlineskabeloner i menuen i venstre side af TimeView.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på