17. Rapporter
17.1 - Rapportgenerator til tidsregistrering
Opdateret i denne uge

Opret dine egne rapporter

Du kan selv lave en rapporter på fx tidsregistreringer, som en eller flere brugere har foretaget. Rapporten kan være som totalt, eller i en specificeret periode. Rapportens layout kan tilpasses som du gerne vil have det.

For at oprette en rapport, skal du navigere til Rapportdefinitioner (2) under Administration (1) og vælge Opret ny (3) oppe i båndet.

Du giver rapporten et system navn og derefter kan du oprette et rapportlayout ved, at trykke på New (1). Hvis du allerede har et layout klar, kan du i stedet klikke på Upload (2).

For at afslutte klikker du på Gem.

Når du vil trække en rapport, skal du navigere til Tidsregistrering. I båndet for oven har du knappen Rapport, som du kan klikke på, for at se de rapporter, som du kan trække i TimeView.

For at se rapporten, skal du vælge den og klikke på Ok.

Indtast parametre (1) til rapporten og klik på Submit.

Du kan udskrive rapporten ved at klikke på Print knappen (2) for oven. Du kan også eksportere (3) til forskellige filtyper, eller vælge at sende rapporten som e-mail.

Har du spørgsmål til ovenstående kontakt da venligst vores support på