Udlægs registrering i TimeView

Hvordan man får et godt setup til indtastning af mange udlæg i TimeView.

Opdateret over en uge siden

Den simple og hurtige:
Tast Ctrl-U - og lav din udlægsregistrering direkte i boksen vist nedenfor:

Søg opgaven som udlægget skal på - på samme måde som når du opretter en tidsregistrering med Ctrl- t. Vælg dato, skriv tekst og indsæt beløb excl. moms og tryk gem.

Hvis du har mange indtastninger:

Gå I start området (øverst til venstre lille TimeView logo – start).

Vælg en widgetvisning som indholder Udlægs widget. Herefter kan du vælge at ”floate” udlægs widget – eller du kan bruge den direkte som den sidder i billedet.

Hvis du ”floater” den kan du bagefter åbne tidsregistreringslisten (tdisregistrering) – og der kan du så følge indtastningerne.

Højreklik – vælg Listeopsætninger – (nederst) – vælg Udlægsliste.

Nu er du klar til at indtaste udlæg:

Efterhånden som du taster i udlægsboksen kan du se linierne komme frem bagved – lidt ligesom en gammeldags strimmel-regnemaskine 😊

God fornøjelse.