8. Dokumenter
E-mail
E-mail arkivering
Outlook plugin - arkivering af mails fra indbakke

Sådan arkiverer du mails fra indbakken.

Opdateret over en uge siden

TimeVIew har et plug-in til Outlook. Herfra kan du arkivere mails og foretage tidsregistreringer.
Nedenfor kan du se hvordan det virker.

Først boksen ved indbakken:

Hvis TimeView kender en mailadresse vil den foreslå en kontakt samt en kunde som arkiveringssted.
Hertil kan tilføjes et vilkårligt antal kunder, kontakter eller opgaver.
Valgene bliver vist i firkanten i midten. (Midt TV)

TimeView har 2 dokumentkategorier - et primært og et sekundært som vælges med udgangspunkt i de primære. - (Se øverst TV)

Såfremt TimeView ikke kender mailadressen kan man selv fremsøge arkiveringsværdier i søgeboksen. (Se nederst TV)

Derudover kan vælges et årstal som materialet skal arkiveres under. Årstallet vil typisk følge den valgte opgaves årstal.

Ved siden af søgeboksen er der en række knapper:

Nederst i Plugin er der yderligere tre knapper: