2. Kunder
2.23 - Skift kunde- eller ledelsesansvarlig på kunder
Opdateret i denne uge

Når du skal skifte kundeansvarlig eller ledelsesansvarlig på kunder

Når du står på kundelisten, kan du markere en eller flere kunder og hurtigt skifte kundeansvarlig eller ledelsesansvarlig.

Markér de kunder, som skal have en ny kundeansvarlig eller ledelsesansvarlig.

Klik på LA eller KA knappen i båndet for oven.
I det vindue, der kommer frem på skærmen, skal du vælge den bruger, som skal være kunde- eller ledelsesansvarlig. og klik på Vælg.

Hvis kundelisten ikke selv opdaterer, skal du trykke på F5 på tastaturet.

Bemærk - Der kommer en rettighedsmeddelelse, men hvis du er administrator, bliver rettelserne alligevel udført.