13. Release notes
Release notes - generelt
Opdateret over en uge siden

Generel information om release notes

Udarbejdelse af release notes sker for at give vores brugere en liste med informationer omkring rettelser fra seneste frigivelse.

Selvom program numrene kan springe fra x.11 til x.14 (eksempel) - så er alle punkter mellem 11 og 14 med i beskrivelsen.

Alle rettelser som er foretaget i programmet siden forrige release, er med på listen.

Et punkt til en rettelse bliver til som et brugerønske, en fejl, eller en uhensigtsmæssighed som er blevet konstateret. Hvis der er tale om en fejl vil TimeSolutions altid teste den først og dernæst oprette en sag i vores programmerings software.

Eksempel på information i en release note: